Diyetisyen Şule Kaya

1997 yılında İzmit’te doğdu. İlk, orta ve lise eğitimlerine İzmit’ te devam etti. 2017-2021 yıllarında Avrasya Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünü okudu. Mezuniyet sonrası mesleki eğitimini katıldığı eğitim ve seminerlerle devam ettirmektedir.

KATILDIĞI SEMİNERLER
– 2018 Bariatrik Cerrahide Beslenme ve Cerrahi Komplikasyon Yönetiminde Tıbbi Beslenme Tedavisi
– 2020 0-10 Yaş Arası Beslenme
– 2020 10-18 Yaş Arası Beslenme
– 2020 Spor Gruplarına Göre Beslenme
– 2021 Tiroid Hastalıklarında Beslenme
– 2021 Kanser Hastalıklarında Beslenme
– 2018 Diyabette Mellitus ve Tıbbi Beslenme Tedavisi
– 2018 Gebelik Döneminde Beslenme
– 2020 Bariatrik Cerrahi Sonrası Geri Kilo Alımı
– 2021 Sürdürülebilir Beslenme
– 2021 Gıda Bağımlılığı
– 2018 Beslenme’de Fitoterapinin Yeri
– 2018 Besin Alerjileri ve Duyarlılığı
– 2018 Gıdalarda Etiket Okuma ve Katkı Maddelerinin İçeriği
– 2020 Kadınlık Yolculuğunda Renkli Beslenme
– 2020 Yeme Davranışı Bozuklukları ve Tıbbi Beslenme Tedavisi
– 2022 Psikodiyet: Beslenmenin Psikolojisi
– 2021 Metabolik Sendrom ve Tıbbi Beslenme Tedavisi
– 2022 Klinikte Beslenme
– 2021 Besin Duyarlılığı ve İntoleransı Durumlarında Beslenme
– 2018 Emzirme Döneminde Beslenme
İLGİLENDİĞİ ALANLAR
– Sağlıklı Beslenme
– Hastalıklarda Tıbbi Beslenme Tedavisi
– Diyabette Beslenme
– Kurumlara Beslenme Danışmanlığı
– Zayıflama-Kilo Kontrol Yönetimi
– Gebelikte Beslenme
– Anne-Çocuk Sağlığı
STAJ YAPTIĞI KURUM
– 2020 Körfez Devlet Hastanesi